Views
STROKE & JANTUNG KORONER
80% PENYEBAB KEMATIAN

80% penyebab kematian berpunca daripada stroke dan penyumbatan saluran jantung.Hal ini kerana akibat pola pemakanan kita seharian yang tidak teratur dan tidak terkawal.
Normal Artery
Gambar menunjukkan saluran arteri manusia yang normal tanpa penyumbatan dari sisa pemakanan kita seharian. Tahap permulaan ini dimana kanak-kanak yang berusia dibawah 10 tahun tidak ada pengambilan makanan berlemak.

Tahap Awal Penyumbatan
Gambar menunjukkan saluran arteri manusia yang mula dilapisi lemak yang diambil oleh manusia. Tahap ini masih belum berbahaya tetapi perlu berhati-hati kerana semakin hari, saluran darah kita mungkin akan bertambah sempit disebabkan pola pemakanan kita yang tidak terkawal dan terjaga.

Tahap Kritikal
Gambar menunjukkan saluran darah manusia semakin mengecil dan hampir tersumbat sepenuhnya dengan lemak. Tahap ini sangat kritikal dan mungkin boleh membawa maut jika kita tidak mencegahnya.KESIHATAN ADALAH SATU ANUGERAH YANG PALING BERHARGA..IANYA LEBIH BERHARGA DARI ASET YANG BERNILAI JUTAAN RINGGIT TAPI DALAM MASA YANG SAMA ANDA TIDAK DAPAT MENIKMATI KEHIDUPAN YANG SIHAT DAN BAHAGIA..DI K-LINK, KAMI AKAN MEMBANTU ANDA, DISAMPING ANDA MAMPU MENGEKALKAN KESIHATAN DIRI DAN KELUARGA, ANDA MAMPU MENGUBAH TARAF KEHIDUPAN ANDA KE ARAH YANG LEBIH BAIK..CARANYA MUDAH..HANYA PERLU MENJADI AHLI KELUARGA K-LINK, ANDA MAMPU MEMPEROLEHI KEDUA-DUANYA...
SERTAILAH KAMI ( IRFAN EFFENDI,AMPANG SELANGOR )


HUBUNGI DI TALIAN 019-2598328 ( EN.IRFAN ),JANGAN TUNGGU LAGI, SERTAI KAMI UNTUK PELUANG ANDA MENJADI JUTAWAN KESIHATAN.

BISNES YANG DIPERCAYAI DAN TERBUKTI HAMPIR 50 BUAH NEGARA.

7 comments:

 1. wow mcm best je.ape produk nye?

  ReplyDelete
 2. produk kesihatan yang telh lama di tubuhkn di malaysia.produk ini byk khasiat dan telh rami yg merubh nsih mereka dgn mcbe produk ini.di smpg itu jgk di k-link ade peluang usawahan so rebut la peluang ini bersme2..

  ReplyDelete
 3. cane plak nak jadi usahawan ni? ade syarat umur ke ape?sy 18
  hehehe boleh ke? :p

  ReplyDelete
 4. syarat kemasukan 18 thun so awk da bole register jd ahli ushawan di k-link.di k-link awk xperlu tkt apew2 cz kt sne ade sistem then org k-link yg akn ajar awk mcm mne nk jln kn usaha ini dgn btol ia di pggl k-sistem.k-sistem nie untuk org2 bru yg nk jd usahawan dorg akn ajar step by step..

  ReplyDelete
 5. kat jb mana nk dptkan produk ni

  ReplyDelete
 6. mcm mana nk dptkan produk ni klau kat area jb...

  ReplyDelete